Print

 

Crezi Ca Stii Totul Despre Un Mini PC? Mai Baga O Fisa!

 

NUC Sau Mai Bine Spus Next Unit Of Computing Este Un Dispozitiv De Mici Dimensiuni (116x 112x 39mm) Dotat Cu Procesorul Intel Core i3 Din Cea De A Treia Generatie. Consumul Redus De Curent Si Design-ul Inovator Al Dispozitivului Permite Sa Fie Folosit Pentru Gestionarea Eficienta A Aplicatiilor In Solutii Digitale, Home Entertainment Si Isi Asuma Si Rolul De Calculator Portabil.

NUC Este Dotat Cu Doua Slot-uri SO-DIMM Pentru Prelungire De Pana La 16 GB Memorie RAM, Doua Porturi Mini PCIe Pentru Placi Wireless Sau Disc-uri SSD, Tehnologia BIOS Vault, Fast Boot Si Intel Visual BIOS. NUC Suporta Tehnologia The Intel Anti-Theft Care Iti Protejeaza Datele In Cazul Pierderii Sau Furtului Dispozitivului.

Chipset-ul Video Integrat Din Cea De A Treia Generatie De Procesoare Intel Core i3-3217U Iti Ofera O Performanta Uimitoare Si Efecte Vizuale Remarcabile.

Mediul De Stocare Este Foarte Important Pentru Redarea Divertismentului La Superlativ. SSD-ul De 60 GB Din Seria Intel Solid-State Drive 525 Ofera Mari Performante Si Un Consum Redus De Curent.

 

Cumpara Acum